Penn & Ink dameskleding

Bij Penn & Ink staan twee dingen centraal: stijl en comfort. De oprichters zagen dat hun ouders iedere dag, meteen na het werk, iets comfortabelers aantrokken. Waarom kunnen kleren die geschikt zijn voor het werk, niet ook lekker zitten? En waarom zou je kleding die je op je werk draagt, niet kunnen combineren met vrijetijdskleding? Het antwoord op deze vraag vindt u bij Symfony in ’s-Hertogenbosch: de comfortabele, mooie kleding van Penn & Ink!

Casual en bohemien

De kleding van Penn & Ink is heerlijk casual en heeft hier en daar wat bohemien tintjes. Stoere details maken de kleding helemaal af. De kleding van Penn & Ink is voor vrouwen die weten wat ze willen, die middenin het leven staan en die niet bang zijn om hun eigen keuzes te maken. Vrouwen zoals u!

Koop Penn & Ink online

Kom dus snel langs bij Symfony in ’s-Hertogenbosch om de kleding van Penn&Ink zelf te bekijken, te passen en te voelen. Bent u te druk om langs te komen of is ’s-Hertogenbosch voor u te ver weg? Bestel dan uw favoriete item van Penn & Ink in onze webshop. U heeft uw aankoop snel in huis en u betaalt geen verzendkosten.