Shop de collectie Jane Lushka bij Symfony Mode online!

Jane Lushka is een merk met stijlvolle dameskleding. Geschikt voor een everyday look met een chique touch. Een Nederlands modewerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd fashionmerk. De zusjes Jane en Lushka zetten ieder seizoen weer een betoverende collectie neer. Bekijk de collectie Jane Lushka bij Symfony Mode online!

Jane Lushka
Items filteren
Kleur
Collecties

Het merk Jane Lushka

De zusjes Jane en Lushka hebben in een korte periode het merk Jane Lushka ver weten te schoppen. In 2005 is deze family business gestart door de zussen Iskroff. Beide hebben hun eigen expertise: Jane ontwerpt en Lushka faciliteert, dit zorgt voor een sterke combinatie. Het modemerk is gestart in Amsterdam en al snel werd Jane Lushka in meer dan vijf andere landen verkocht.

Jane Lushka en duurzaamheid

De kleding van het merk Jane Lushka staat voor duurzame en eerlijke producten. In verschillende aspecten probeert Jane Lushka een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst voor mens en natuur. Jane Lushka streeft ernaar een zo min mogelijke bijdrage te leveren aan de ecologische voetafdruk op het gebied van water- en energieverbruik en CO2 uitstoot. Ook de materialen van de kleding zijn grotendeels gerecycled. Het doel is om binnen vijf jaar 80% van de kleding van 100% gerecycled materiaal te maken. Daarnaast willen ze ook graag bijdragen aan een gezonder milieu en een gelijke samenleving.

Jane Lushka collectie

Door goed op de trends te letten en te luisteren naar wat de klant wil, zet Jane Luskka ieder seizoen een schitterende collectie neer. Bij Symfony Mode hebben we de dameskleding onderverdeeld in verschillende categorieën: Blouses, jurken en broeken. Bekijk de collectie overzichtelijk online en shop het item dat bij jou past!

Jane Lushka bij Symfony Mode online

Symfony Mode heeft een ruime collectie dameskleding. Ook het modemerk Jane Lushka is daar onderdeel van. Stijlvolle kleding gemaakt van de mooiste, hoogwaardige materialen. Shop bij Symfony Mode online of in één van de winkels in Oisterwijk of ’s-Hertogenbosch. Heb je vragen over het bestelproces of de levering van je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice, we staan je graag te woord!