Oilily dameskleding

De uitgebreide collectie van Oilily is te vinden in de webshop of in de winkels van Symfony Mode. Oilily omvat een uitgebreid assortiment dameskleding van trendy items tot verrassende details. Denk bijvoorbeeld aan een trendy jurk met een paarse print of een trui met felle kleuren en strepen.

Oilily
Items filteren
Kleur
Collecties

Over Oilily: Spread the Joy

‘Spread the joy’ is waar Oilily sinds 1963 voor staat. Het merk staat voor alles dat het leven leuker en mooier maakt. De collectie wordt met verrassende details afgewerkt; van een mooi knoopje op een onverwachte plek tot een grappige uitspraak aan de binnenkant van een kledingitem. Oilily houdt van plezier. In 1986 lanceerde Oilily de eerste vrouwencollectie. Gemaakt voor voor de vrouw die niet bang is om op te vallen met haar kledingstijl.

Bekijk onze uitgebreide collectie Oilily dameskleding

Oilily heeft een uitgebreid assortiment aan dameskleding. Kledingstukken die je onder andere terug kan vinden zijn blouses, truien, en rokken. Nog meer vind je natuurlijk in de winkels of in de webshop van Symfony Mode. Waar ga jij voor; een kleurrijke pantalon of een jurk met een opvallende print?

Oilily dameskleding kopen? Bestel dan direct in onze webshop!

Ben jij een vrouw die van felle kleuren houdt en die niet bang is om op te vallen? Dan ben je bij Oilily aan het juiste adres! Kijk snel in onze webshop voor de nieuwste collectie. Je bestelt gemakkelijk online en jouw nieuwe outfit heb je binnen enkele dagen in huis. Ga je toch liever real life naar de winkel dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkels in ‘s-Hertogenbosch of Oisterwijk.