No Man’s Land dameskleding online bij Symfony Mode

No Man’s Land: een Nederlands ontwerp afgewerkt met Italiaanse elegantie. Het modemerk is in de jaren 90 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk in de modewereld. Gemaakt van hoogwaardige materialen en onder goede en eerlijke omstandigheden. Bij Symfony Mode hebben we een uitgebreide collectie No Man’s Land kleding. Shop online of kom langs in onze winkels.

No Mans Land
Items filteren
Kleur
Collecties

De achtergrond van het merk No Man’s Land

No Man’s Land is een Nederlands/Italiaans kledingmerk. Opgericht in de jaren 90 door de Nederlandse Anet Ooijman en de (geboren) Italiaan Salvatore Cascone. Zij zijn begonnen met het agentschap: Cacone & Co waarna ze zijn doorgegaan met het ontwerpen van een eigen kledinglijn: No Man’s Land. De combinatie van Nederlandse en Italiaanse details laat charme zien in de kledingcollecties. Ieder seizoen weer onmisbaar in de garderobe van elke vrouw!

Duurzame dameskleding

Het hoofdkantoor van No Man’s Land is gevestigd in Nederland en alle ontwerpen worden gemaakt in Italië. De kleding wordt gemaakt van Europese materialen en geproduceerd in Italië. Ze voldoen aan de Europese richtlijnen voor arbeid, milieu en consumentenbescherming. Door de nauwe samenwerking tussen het ontwerp- en productieproces ben je met een item van No Man’s Land verzekerd van hoge kwaliteit.

No Man’s land kleding bij Symfony Mode

Bij Symfony Mode vind je zowel online als offline een zeer uitgebreide collectie van het bekende merk No Man’s Land. Het merk staat voor kleding, gemaakt van de beste kwaliteit en streeft naar een comfortabele pasvorm waarbij duurzaamheid voorop staat. De collectie is onderverdeeld in verschillende categorieën: blouses, jurken, broeken en nog veel meer prachtexemplaren. Benieuwd geworden naar de gehele collectie? Shop No Man’s Land dameskleding online of in onze winkels in Oisterwijk of ’s-Hertogenbosch.