Ontdek KYRA dameskleding online bij Symfony Mode

KYRA, beter bekend als Kyra & Ko is opgericht in 2003. Het fashion merk heeft een herkenbare stijl doordat ze hun eigen, unieke koers volgen. KYRA ontwerpt damescollecties voor zelfverzekerde vrouwen. Het merk speelt in op de wensen van de klant en laat hierbij een vrouwelijke signatuur naar voren komen. Lees hier meer over het merk KYRA.

Kyra
Items filteren
Kleur
Collecties

Waar komt het merk KYRA vandaan?

Nicole Groeneveld en Barbara Swaak hebben het bekende modemerk Kyra & Ko opgericht. In 2003 hebben zij hun passie voorgezet onder de naam KYRA. Een Nederlands merk wat inmiddels wereldwijd bekend is in de modewereld. Het merk staat bekend om de unieke prints, de comfortabele pasvorm en vrouwelijke uitstraling. Ieder seizoen komt KYRA met een uitgebreide collectie dameskleding. Met onder andere blouses, jurken, broeken en blazers om zo een complete look te creëren.

Duurzame dameskleding

Het merk KYRA maakt bewuste keuzes om de impact op het milieu te verkleinen. Dit doen ze door duurzame materialen te gebruiken met een biologische oorsprong. Materialen als exotisch leer, angora en bont worden niet verwerkt in de kleding. Kyra werkt met gerecyclede, biologisch afbreekbare en duurzame materialen die zo min mogelijk plastic bevatten.

People en planet staan voorop bij het merk KYRA. Het liefst verschepen zij hun leveringen of zoeken ze alternatieven met bijvoorbeeld elektrische voertuigen. Onverkochte producten doneren ze aan organisaties als Dress for Success en Seinpost Slinge. Ook foutieve artikelen of samples worden gerecycled door een partnerbedrijf in meubel- en autotoepassingen. Oftewel: KYRA zet zich op vele vlakken in om mens en natuur zoveel mogelijk te steunen en onderhouden.

Shop KYRA kleding bij Symfony Mode online!

Bij Symfony Mode shop je verschillende items uit de KYRA collectie. Bekijk de gehele collectie online en shop jouw favoriete items. Snelle leveringen en gratis verzending vanaf €49,95. Het is ook mogelijk je bestelling op te halen in onze winkels in Oisterwijk of ’s-Hertogenbosch. Kom gezellig langs en bekijk de gehele collectie met bijpassende accessoire in het echt!