Fabienne Chapot dameskleding

De naam Fabienne Chapot zegt u misschien nog niet zoveel. Maar Fab. doet waarschijnlijk wel heel wat belletjes rinkelen. Het is dit tassenmerk dat Fabienne Chapot op de kaart zette en waarmee ze haar bedrijf steeds verder uitbreidde. In 2016 besloot ze door te gaan onder haar eigen naam én kwam er een collectie dameskleding op de markt. Bij Symfony vindt u de mooiste items uit deze collectie!

Casual en vrolijk

De dameskleding van Fabienne Chapot is vrolijk, casual en heeft vaak leuke en opvallende prints. De jeugdige ontwerpen volgen de laatste trends, maar hebben altijd een twist. Ieder seizoen komt Fabienne Chapot met een paar bijzondere prints of items die door de hele collectie heen te zien zijn. Daardoor kunt u de kledingstukken prima met elkaar combineren of met basics van andere merken.

Fabienne Chapot bij Symfony

De vrolijke dameskleding van Fabienne Chapot hoort eigenlijk in iedere garderobe thuis. Kom daarom snel langs in onze winkel in het historisch centrum van Den Bosch om uw keuze te maken uit de collectie van Fabienne Chapot. Heeft u moeite met het samenstellen van leuke combinaties? Dan is een afspraak met onze personal shopper een goed idee. U kunt dan ook gebruik maken van onze Valet Parking, zodat u zelf niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats.

Shop Fabienne Chapot online

Woont u niet in de buurt of shopt u gewoon liever online? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de Fabienne Chapot dameskleding in onze webshop en bestel uw favoriete item snel en simpel online. Betalen doet u veilig via iDeal, credit card, Mister Cash of Sofortbanking en wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen drie werkdagen ontvangt.