Diva Catwalk jurken

Houdt u van mooie jurken met een vintage tintje en van goede kwaliteit? Dan moet u de jurken van het Londense merk Diva Catwalk echt eens komen bekijken bij Symfony in Den Bosch!

Diva Catwalk: sterren en royals

De jurken van Diva Catwalk zijn al sinds 1985 een begrip in de Engelse modewereld en worden onder meer gedragen door sterren en leden van het Britse Koninklijk Huis. Niet zo gek, want de jurken zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit stretchstoffen die uw lichaam omsluiten op een comfortabele en flatterende wijze.

Tijdloze en betaalbare jurken

Diva Catwalk heeft meerdere collecties, waarvan we bij Symfony de mooiste hebben uitgezocht. De jurken van Diva Catwalk zijn trendy, maar tegelijkertijd ook tijdloos. U heeft er dus meerdere seizoenen plezier van. Daarnaast is het prettig om te weten dat de jurken ook nog eens heel betaalbaar zijn. Kunt u niet kiezen tussen uw twee favoriete jurken? Dan neemt u ze toch gewoon allebei!

Kleuren en materialen

De materialen die Diva Catwalk gebruikt hebben gemeen dat ze stretchy zijn, maar ze hebben allemaal weer hun eigen, unieke eigenschappen. De jurken zijn verkrijgbaar in talloze modellen, prints en kleuren, dus in de veelzijdige collectie jurken zit altijd een exemplaar dat bij u past. En, heel handig: de meeste jurken kunt u gewoon op 30 graden wassen in de machine.

Uw Diva Catwalk jurk

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Diva Catwalk jurken? Kom dan naar Symfony om deze Londense trendy jurken zelf te bekijken en te passen. Online shoppen kan natuurlijk ook. Bekijk snel de jurken van Diva Catwalk in onze webshop en plaats uw bestelling vandaag nog. Binnen drie dagen geniet u dan van uw nieuwe jurk – zonder verzendkosten! Zien we u snel in onze winkel of in onze webshop?