Simple

Simple
Simple
define your clothing style

Simple is een in Amsterdam gevestigd damesmode merk, dat moderne ontwerpen omzet in kwalitatieve kledingstukken met de nadruk op eenvoud. Het merk maakt deel uit van de Blosh Fashion Group en werd in 2016 opgericht door Rob Groenteman, nadat hij opmerkte dat er behoefte was aan een authentiek, tijdloos label dat zich richt op hoogwaardige stoffen en subtiele details. Met al resultaat Simple; een modern, vrouwelijk maar bovenal minimalistisch merk.

 

Het grootste gedeelte van de kledingstukken wordt in Europa gemaakt. Ze werken uitsluitend met leveranciers die dezelfde passie, waarden en ethische normen delen. Op deze manier bouwen ze duurzame relaties op, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

 

'Wij geloven dat de huid ons meest waardevolle bezit is. Hoe kleding op onze huid voelt, is net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we het dragen. De keuze om zo veel mogelijk natuurlijke vezels te gebruiken bepaald een groot deel van dit gevoel. Het is een essentiële stap naar het verminderen van onze ecologische voetafdruk én naar een betere toekomst voor onze planeet.'