Marc Cain dameskleding

Marc Cain is een kledingmerk dat veel durf en visie in zijn ontwerpen stopt. Marc Cain stelt hoge eisen aan design, kwaliteit, materialen, nieuwste verwerkingstechnieken en pasvormen. De collectie van Marc Cain is nooit saai en is met geen enkel ander merk vergelijkbaar. Vaak zijn in de ontwerpen van Marc Cain leuke contrasten te zien. Tegenstellingen die lijnrecht tegenover elkaar lijken te staan en toch één geheel vormen. Dat is wat ze bij Marc Cain ‘cross styling’ noemen.

Made in Europe

De kleding van Marc Cain wordt volledig in Europa ontworpen en geproduceerd. Daarbij worden alleen de mooiste, meest hoogwaardige stoffen en technieken gebruikt. Het resultaat is kleding met veel stijl een een bijzonder hoog draagcomfort. De items binnen de collecties van zowel ‘Sports’ als ‘Collections’ van Marc Cain kunnen vaak ook uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Dameskleding met stijl

De kleding van Marc Cain is bijzonder stijlvol en de collectie is heel breed. Van casual kleding tot meer zakelijke items, maar zeker ook voor een feest: voor iedere modebewuste vrouw is er iets te vinden. Het leuke van de Marc Cain collectie is dat deze goed te combineren is met andere merken die wij in de winkel voeren waardoor je een persoonlijke en verrassende stijl creëert.

Shop Marc Cain dameskleding bij Symfony

Marc Cain ontbreekt uiteraard niet in het assortiment van Symfony in ’s-Hertogenbosch. Kom gerust eens langs in de gezellige winkel in hartje Den Bosch om de items zelf te bekijken.