HIGH dameskleding

De kleding van HIGH straalt een rustige elegantie en rijkdom uit. Het uitgangspunt voor dit luxe damesmodemerk is een groot respect voor traditie, vakmanschap en schoonheid. Ontwerpster Claire Campbell richt zich op functionele en verfijnde alledaagse couture met veel aandacht voor detail. Kenmerken die HIGH zo herkenbaar maakt. HIGH is een casual chique merk met een sterke identiteit, prachtige belijningen, hoogwaardig design en kwaliteit.

Vrouwelijk en draagbaar

De kleding van HIGH kenmerkt zich door de vrouwelijke silhouetten, het gebruik van materialen en opvallende details. Een kledingstuk van HIGH blijft vele seizoenen deel uitmaken van uw garderobe, omdat de ontwerpen niet de laatste trends volgen maar op zichzelf staan.

Koop HIGH bij Symfony

Kom langs bij Symfony in ’s-Hertogenbosch om de bijzondere kleding van HIGH zelf te ervaren en te passen. In onze gezellige winkel in het centrum van de stad vindt u de leukste kleding van de mooiste merken. Shopt u liever online? Dat kan ook. In onze webshop bestelt u snel en gemakkelijk kleding van HIGH.