Marc Cain

Marc Cain Jas

MC 11.12 W44
€ 599,-
Maat
Kleur
  • Veilig online betalen
  • Gratis verzending in NL v.a. € 49,95
  • Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden.

De mantel bestaat uit twee delen die allebei apart gedragen kunnen worden. De doorgestikte mantel is gevoerd met dons en de bodywarmer is gemaakt van comfortabel namaakbont. Allebei de delen hebben een capuchon. De donsmantel heeft een ritssluiting die zowel van boven als van onder gesloten kan worden, de bodywarmer heeft een sluiting met haakjes.

 

Materiaal: 100% Polyester

Deze zijn het credo van het modebedrijf.Mode die altijd een beetje anders is en toch altijd zich zelf. Onmiskenbaar en karakteristiek. Marc Cain staat voor het subtiele samenkomen van ogenschijnlijk verschillende componenten. Tegenstellingen die bij elkaar gebracht worden en toch één beeld vormen. Cross Styling op een verfrissende wijze noemen we dat. Silhouetten en materialen samenbrengen. De spanning die daardoor ontstaat vormt een eigen, nieuwe definitie van het begrip ”Look“ – de Marc Cain Look.

Marc Cain
Bekijk hier onze maattabel voor onze dameskleding.
Symfony verzendt al haar pakketten via Post NL. Voor onze producten geldt een wettelijke retournering van 14 werkdagen, ingaande op de dag van aflevering. Voor meer informatie, klik hier.